Steun Stichting Waardig Wonen

Waardig Wonen is uw vertrouwen waard.
Ons doel is om mensen met dementie zo waardig, veilig, prettig en normaal mogelijk te laten wonen.

Steun Stichting Waardig Wonen

Stichting Waardig Wonen is een stichting zonder winstoogmerk en heeft een ANBI-status. Dat betekent dat de stichting niet verdient op het huisvesten en verzorgen van mensen met dementie. Dat is ook niet de doelstelling: het doel is om mensen met dementie zo waardig, veilig, prettig en normaal mogelijk te laten wonen.

Giften en subsidies worden gebruikt voor het verbeteren van de huisvestingsmogelijkheden, voorzieningen en activiteiten voor de bewoners.

Wilt u de stichting financieel steunen? Het geldbedrag is op te voeren als aftrekpost op de aangifte inkomstenbelasting.

Giften zijn welkom op het rekeningnummer  NL77 RBRB 0954 6351 08 ten name van Stichting Waardig Wonen vermelding van “gift”.

Of via GoFundMe: https://www.gofundme.com/meer-waardig-wonen

Heeft u vragen hierover? Neemt u gerust contact met ons op.

Voor een periodieke schenking kunt u gebruik maken van het formulier overeenkomst periodieke gift van de belastingdienst.

Gift

Bedankt voor de financiële steun.

Vrijwilligerswerk

Een praatje maken, een keertje koken, mee op een ommetje of een spelletje spelen: een klein gebaar met een grote glimlach als gevolg. Neem contact met ons op. Je hulp wordt zeer gewaardeerd.

Neem contact met ons op!