Locaties Waardig Wonen

In het Waardig Wonen-huis in Wagenborgen wonen op dit moment 5 dames. Binnenkort is de verwachte opening van een tweede en derde Waardig Wonen-huis, een flat in de stad en een boerderij in Jipsinghuizen.

Wagenborgen

Bijmoldslaan 1
9945 SN Wagenborgen

Het Waardig Wonen-huis in Wagenborgen is een mooie villa en biedt woonruimte aan vijf ouderen met dementie. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met een eigen inrichting. Er zijn 3 ruime kamers boven en 2 kamers op de benedenverdieping.  Spelletjes spelen, lezen, koffiedrinken en een praatje maken kan in de gezamenlijke woonkamer en keuken. Bovendien is er een logeerkamer voor familie.

Wilt u meer informatie over wonen in ons huis in Wagenborgen? Neemt u gerust contact met ons op!

Korrewegwijk Groningen

Molukkenstraat 206
9715 NZ Groningen 

Het Waardig Wonen-huis in de Molukkenstraat is een flat op de eerste verdieping. Boven het Odensehuis en naast de Opstap. Het huis biedt woonruimte aan vijf ouderen met dementie. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met zijn eigen inrichting.  Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer en keuken. Wilt u meer informatie over wonen in ons huis in de Molukkenstraat? Neemt u gerust contact met ons op!

Groningen stad

Onze droom is een Waardig wonen-huis in iedere wijk van de stad. Zodat mensen met dementie in hun eigen wijk kunnen blijven wonen. Naar hun eigen kapper, huisarts en supermarkt kunnen blijven gaan.

Hier wordt hard aan gewerkt. Misschien lukt het niet om in iedere wijk een huis te krijgen. Maar we zijn met de gemeente, woningcorporaties en andere instellingen aan het werk om deze droom gestalte te geven.