Locaties Waardig Wonen

Wagenborgen

Bijmoldslaan 1
9945 SN Wagenborgen

Het Waardig Wonen-huis in Wagenborgen is een mooie villa en biedt woonruimte aan vijf ouderen met dementie. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met een eigen inrichting. Er zijn 3 ruime kamers boven en 2 kamers op de benedenverdieping.  Spelletjes spelen, lezen, koffiedrinken en een praatje maken kan in de gezamenlijke woonkamer en keuken. Bovendien is er een logeerkamer voor familie.

Wilt u meer informatie over wonen in ons huis in Wagenborgen? Neemt u gerust contact met ons op!

Korrewegwijk Groningen

Molukkenstraat 206
9715 NZ Groningen 

Het Waardig Wonen-huis in de Molukkenstraat is in een flat op de eerste verdieping. Boven het Odensehuis en naast de Opstap. Het huis biedt woonruimte aan vijf ouderen met dementie. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met zijn eigen inrichting.  Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer en keuken. En, een mooi balkon waar het gezellig (overdekt) zitten is op een terras. Wilt u meer informatie over wonen in ons huis in de Molukkenstraat? Neemt u gerust contact met ons op!

Nieuwe initiatieven in de Provincie Groningen

Onze droom is een Waardig wonen-huis in elke gemeente in de Provincie Groningen. In een dorp of  wijken van de stad Groningen. Zodat mensen met dementie in hun eigen wijk kunnen blijven wonen. Naar hun eigen kapper, huisarts en supermarkt kunnen blijven gaan.

De realisatie is afhankelijk van een goede locatie en voldoende belangstelling.

We zijn met de gemeenten, woningcorporaties en andere instellingen aan het werk om deze droom gestalte te geven. Als u suggesties heeft om samen met ons een Waardig Wonen – huis in uw gemeente (wijk of dorp) te realiseren, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Aanmelding en wachtlijst

Er is een Waardig Wonen – huis in Wagenborgen (gemeente Delfzijl) en in Groningen. Wij streven er naar dat in elke gemeente een Waardig Wonen – huis is.

U kunt zich aanmelden voor de gerealiseerde locaties maar als u graag in een andere gemeente wilt gaan wonen, dan kunt u dat ook aangeven. Wij gaan dan na – bij voldoende belangstelling en een geschikte locatie –  of daar een Waardig Wonen – huis kan komen.

Wachtlijst – situatie 31 maart 2021 – er is geen kamer vrij

De doorstroming is gering zodat er niet regelmatig een plaats vrij komt of dat voorspelbaar is wanneer er een plaats in een woning komt. U kunt zich wel aanmelden; u komt dan op een wachtlijst te staan. Wij houden u dan regelmatig op de hoogte.